علت آفلاین شدن پرینتر+ راه حل

پرینتر ها نقش مهم و اساسی را ایفا می کنند و عدم استفاده از آن ها قطعا امری غیرممکن است. همه افرادی که پرینتر دارند ممکن است در مواقع حساس با از کار رفتن آن مواجه شوند و این موضوع نگرانی های بسیاری را برایشان به وجود آورد. دلایل متنوعی می توانند باعث افلاین شدن پرینتر ها شوند که تمامی آن ها به راحتی برطرف می گردند و هیچ جای نگرانی نخواهد بود. اگر می خواهید با دلایل افلاین شدن چاپگر ها آشنا شوید، به شما توصیه می کنیم تا انتها با ما همراه بمانید و مطالب ذکر شده را مورد بررسی و مطالعه تان قرار دهید.

عیب یابی در ویندوز

مطمئن شوید که پرینتر شما روشن است. قبل از شروع هر مرحله دیگری در فرآیند عیب یابی، مطمئن شوید که پرینتر شما روشن است و به منبع برق متصل است.

اگر پرینتر در حالت Sleep است، ممکن است لازم باشد دکمه‌ای را روی آن فشار دهید تا فعال شود.

پرینترخود را مجددا راه اندازی کنید. 

اگر پرینتر قبلاً روشن بوده است، ممکن است فقط نیاز به راه اندازی مجدد داشته باشد تا آفلاین ظاهر نشود. برای راه اندازی مجدد پرینترمراحل زیر را دنبال کنید:

پرینتر خود را خاموش کرده و به مدت 30 ثانیه از برق بکشید. این به چاپگر شما زمان می‌دهد تا مجددا راه‌اندازی شود و دوباره به رایانه متصل شود.

پرینتر خود را وصل کرده و روشن کنید. پس از چند لحظه، بررسی کنید که آیا چاپگر همچنان به صورت "آفلاین" نشان داده می شود یا خیر.

مطمئن شوید که پرینتر به همان شبکه رایانه شما متصل است.

اگر پرینتر شما از طریق Wi-Fi یا اتصال اترنت به رایانه شما متصل است، مشکل شبکه می‌تواند آن را آفلاین نشان دهد.

مراحل بررسی تنظیمات شبکه پرینتر بسته به پرینتر متفاوت است. معمولاً برای پیمایش در منوهای داخلی پرینتر باید از دکمه‌های مستقیماً روی پرینتر استفاده کنید.

اگر از کابل USB برای اتصال به پرینتر چاپگر استفاده می کنید، مطمئن شوید که به طور ایمن وصل شده است. همچنین ممکن است بخواهید کابل USB دیگری را امتحان کنید تا اتصال کابل معیوب را رد کنید.

 

اسپولر چاپ را مجددا راه اندازی کنید.

برای راه اندازی مجدد سرویسی که کارهای چاپی شما را کنترل می کند این مراحل را دنبال کنید:

⊞ Win+S را فشار دهید تا نوار جستجو باز شود و سرویس ها را تایپ کنید.

در نتایج جستجو روی Services کلیک کنید.

به پایین اسکرول کنید و روی سرویس Print Spooler کلیک راست کنید.

روی Restart کلیک کنید. با این کار کادر گفتگوی پرینتر مجددا راه اندازی می شود که به رایانه فرصتی می دهد تا چاپگر را دوباره کشف کند.

چند دقیقه صبر کنید و بررسی کنید که آیا پرینتر شما به صورت آنلاین نمایش داده می شود یا خیر. از آنجایی که یک لحظه طول می کشد تا سرویس اسپولر چاپگر راه اندازی مجدد شود، باید چند دقیقه صبر کنید تا چاپگر همانطور که توسط رایانه شما شناسایی شده است نشان داده شود.

روی منوی Start Windows Windows کلیک کنید و Settings Windows Settings را انتخاب کنید. اگر چاپگر همچنان آفلاین ظاهر می‌شود، مراحل عیب‌یابی دیگری وجود دارد که می‌توانید امتحان کنید.

 Devices را انتخاب کنید. در منوی تنظیمات است

روی Printers & Scanners کلیک کنید. اکنون باید چاپگر خود را به همراه سایر دستگاه های متصل به رایانه خود در لیست مشاهده کنید.

صف چاپ را پاک کنید. برای حذف تمام اسناد از صف، مراحل زیر را دنبال کنید:

چاپگر خود را انتخاب کرده و Open Queue را انتخاب کنید.

یک سند را در صف انتخاب کنید.

روی لغو در زیر "سند" کلیک کنید.

تکرار کنید تا صف خالی شود.

بررسی کنید که آیا چاپگر کار می کند یا خیر. اگر همچنان مشکل دارید، این روش را ادامه دهید.

 روی نام چاپگر کلیک کرده و Remove device را انتخاب کنید. اگر پاک کردن صف کار نکرد، این مرحله درایورهای چاپگر را حذف می کند تا بتوانید دوباره آنها را اضافه کنید.

 روی افزودن دستگاه یا چاپگر کلیک کنید. این در بالای منوی «چاپگرها و اسکنرها» قرار دارد.

دستورالعمل های روی صفحه را برای اضافه کردن مجدد چاپگر خود دنبال کنید. هنگامی که چاپگر دوباره اضافه شد، بررسی کنید که آیا به عنوان "آنلاین" نشان داده می شود یا خیر.

 چاپگر خود را به عنوان چاپگر پیش فرض تنظیم کنید. اگر چاپگر هنوز کار نمی کند، آن را به عنوان پیش فرض اضافه کنید تا مطمئن شوید که ویندوز همیشه آن را به عنوان چاپگری که می خواهید استفاده کنید شناسایی می کند. در اینجا چگونه است:

به منوی Printers & Scanners بروید.

روی چاپگری که می خواهید به عنوان پیش فرض تنظیم کنید کلیک کنید.

Open queue را انتخاب کنید.

Set As Default Printer را در منوی صف چاپگر خود انتخاب کنید. این در منوی چاپگر که در پنجره با صف چاپگر ظاهر می شود ظاهر می شود.

 

 
نوشته شده توسط :
منبع :
شما هم می توانید نظر خود را ثبت کنید

ثبت نظر : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.